Yksinkö nyt ja aina?!

screenshot_2016-09-28-16-37-36-1-1-1

Monet kysyvät minkä takia olen sinkku?

Kelataan muutama vuosi takaperin, olin kihloissa sen aikaisen miehini kanssa, jota rakastin ja jonka kanssa kaikki oli hyvin. Tietenkin meillä oli parisuhteessa kinasteluja mitä kaikilla on.

Erosimme sillä hän väitti että petin häntä vaikka totuus oli toinen. Kesti jonkun aikaan kun pystyin ulos menemään ja  katselemaan edes muita miehiä. Melkein jokainen mies on minulle tehnyt jotain, mutta suurimmaksi osaksi luottamus miehiin on mennyt kokonaan.

Miehet ovat suurimmaksi osaksi vain halunnut päästä makuuhuoneen puolelle hommiin.

Muutamia juttuja minulla on ollut ja olen luullut että tästä voisi tullakkin jotain. Mutta niin kuin kaikilla on ollut suuret puheet mutta pienet teot. Monesti ollaan puhuttu toista ja tehty toista, usko ja luotto on kadonnut sitä kautta kokonaan.

Olen matkustanut miesten perässä ympäri maailmaa ja joka kerran jälkeen välit ovat menneet jonkun syyn takia.

Olen pitkään miettinyt onko syy minussa, työssäni, luonteessani vai jostain muusta?

Minkä takia miehet eivät nää minussa muuta kuin ulkonäköni? Minkä takia tutustuttuessa he kehuvat ja sanovat kuinka ihana olen ja samantien kun päästään makuuhuoneen puolelle niin tätä jatkuu hetken aikaa vielä jonka jälkeen he lopettavat viestittelyn ja näkemisen?

Onko syy vahvojen mielipiteiden takia? Onko siinä että en pysty luottaa mieheen ennen kuin hän minulle sen varmistaa että ei halua satuttaa ja sit ku saa jonkinlaisen luottamuksen niin lähtee lätkimään samantien. Saako miehet siitä jonkinlaisen mielihyvän että jättää naisen roikkumaan moneksi viikkoo ennen kuin sanoo et sori ei pysty?

Edellisessä jutussani olin kiinnostunut yhdestä miehestä ja hän oli juuri sellainen kenen kanssa olisin voinut kuvitella jotain enemmänkin. Hänestä huokui se välittäminen mutta sitten kun näin hänen toisen puolen.. en olisi halunnut nähdä sitä. Kaikki ne itkut ja välien selvittelyt ystävien kanssa ainoastaan hänen takiaan, hän alkoi käskeä mitä saan tehdä, minne saan mennä ja kenen kanssa saan olla. Olin tilivelvollinen hänelle kaikesta, mutta hän ei minulle mistään. Olin kaveriporukan kanssa jatkoilla ja en vastannut hänelle ja hän pamahti sinne ja siinä sekin juttu meni. Viikkoa myöhemmin näin hänet toisen naisen kanssa, ja siitä muutama päivä eteenpäin taas uuden naisen kanssa. Hänkin oli vain pelimies.

Olisin halunnut selvittää välimme, mutta hän ei.

Pitkään sinkkuna olleena en jaksa enää ettiä sitä joka voisi haluta olla oikeasti minun kanssa, kaikki puheet ja teot mitä ollaan tehty tai sanottu ovat repineet minut hajalle ja en jaksa enään edes uskoa että tulen saamaan ketään hyvää miestä. Olen pelkkä esine miehille ja tulen varmaan aina olemaan.

Minkä takia kunnon miehiä ja parisuhteita ei enään ole? Minkä takia kaikki pyörivät vain seksin ympärillä?

Onko se oikeasti niin että me ihmiset satutetaan toisia tietäen että luottamukset häviää?

Kaikki olisi paljon helpompaa jos osattaisiin nähdä toisen sisimpään ja kiinnitettäisiin huomio siihen eikä siihen ulkonäköön. Perhonenkin on kaunis omassa kuoressaan ja ollessaan valmis. Niin ihmisetkin.

Yksinkö nyt ja aina?!

10 kommenttia “Yksinkö nyt ja aina?!

 • 1.10.2016 at 16:18
  Permalink

  Miehet haluavat vain valloituksia ja seksiä.
  Se on surullista ja huonontavat sellaisten miesten mahdollisuuksia jotka haluavat rakkautta.

  Vastaa
 • 1.10.2016 at 17:43
  Permalink

  ” jos osattaisiin nähdä toisen sisimpään ja kiinnitettäisiin huomio siihen eikä siihen ulkonäköön” joopa joo sulla ku nään ruman jätkän ni uskon sun kirjotukset

  Vastaa
 • 1.10.2016 at 18:54
  Permalink

  Äläpäs nyt yleistä ettei kunnon miehiä muka ole. Ja ehkä miehet näkevät sut vaan seksiesineenä kun olet itse sellaisena telkkarissa pomppinut. Just saying.

  Vastaa
 • 2.10.2016 at 10:12
  Permalink

  No mut heeii , onhan se hyvä että kelpaa sinne sänkyy. Parempi sekin kuin monelle ei edes sitä varmaan tarjoudu :) ! Sehän on kuitekin asia, missä sovitaan riidat, pidetään hyvänä , ollaan lähekkäin jne.

  Vastaa
 • 2.10.2016 at 21:27
  Permalink

  Julkisuuden henkilö, nuorehko nainen tässä tapauksessa jonka monet ovat nähneet jo alastomana jopa montakin kertaa, niin se antaa monille miehille sellaisen saalistusvietin et toi nainen pitää kellistää sänkyyn ja kokeilla millainen se on ja jos itse vielä sitä asiaa helpotat menemällä suht nopeaa sänkyyn, nii jutut leviää äkkiä myös miesten keskuudessa et se oli helppo tapaus, kannattaa muidenkin yrittää.

  Todennäköisesti ne miehet joita oon tapaillu on vähintäänkin ok näköisiä, löytyy lihaksia, lävistyksiä ja tatskoja, tyypillisiä pelimiehiä. Baareista hyvin harvoin mitään vakavaa löytää, tinderistä puhumattakaan.
  Toki annetaan ymmärtää alussa et kyllä tästä vakavaa voi kehittyä ja sitte ollaan niin alkuhuumassa ja uskotaan kaikki mitä sanotaan. Kun meisselin kärkeä on kastettu pari kertaa niin mies katoaakin nopeaa ja sitte tuleekin äkkiä pettymys.

  Valitettavasti tämä nykymeno on sellaista et seksiä pitää harrastaa samantien ja julkisuuden henkilön kanssa vielä innokkaammin, nii voi sit kavereille kertoilla juttuja et oon pannu sitä ja tätä.
  Välillä kannattaa katsoa peiliin ja miettiä mitä teen väärin ja mitä kannattaa jatkossa tehdä.
  kunnollisia miehiä kyllä on paljonkin mut suurinta osaa kauniimmista naisista ne ovat ulkonäöllisesti sellaisia ettei ne naisia oikein kiinnosta, ne kun on normaaleita miehiä.
  Seuraavaksi voisit kokeilla sanomalla et seksiä ei ainakaan seuraavaan kuukauteen heru, ehkä ei kahteen kuukauteen. omin käsin onneen jos sillee tuntuu.

  Vastaa
 • 2.10.2016 at 21:28
  Permalink

  Tähän sopii sama vinkki jonka kuulisit monelta alan ammattilaiselta, eli seksiä vasta kuin on sitoumusta. Jos äijä lähtee kalppimaan ennenkuin irtoaa ja juoksee vain muissa naisissa niin tulipahan selväksi ennenkuin olit taas yhden miehen valloitus, josta kavereille kehua.

  Vastaa
 • 2.10.2016 at 23:06
  Permalink

  Itselläni on parisuhde hakusessa ja kun tapaan jonkun uuden naisen niin tiedän hyvinkin nopeasti olenko hänestä oikeasti kiinnostunut. Sellaisia tulee vastaan aika harvoin ja jos sellaisen kanssa ei sitten syystä tai toisesta onnistu, niin se sattuu niin paljon että oman mielenterveyden kannalta ne on pakko saada mahdollisimman nopeasti mielestä pois. Muuten en pysty edes nukkumaan. Ainoa lääke jonka tiedän on upottaa ne murheet muihin naisiin, se helpottaa edes hetken… Liekkö muitakin samanlaisia liikenteessä.

  Kun on kerran tajunnut kuinka hyvältä se oikea ihminen voi tuntua… olen luvannut itselleni etten koskaan jumita vähempään. Nyt sitten jatkuvan etsimisen ja haavojen paikkailun limbossa on tullut näitä lyhyempiä tuttavuuksia, en tosin ole muuta luvannutkaan. Viimeisellekin sanoin jo tavattaessa että jos hänen mukaansa lähden niin todennäköisin vaihtoehto on että meillä on kerran seksiä eikä sen jälkeen enää nähdä. Sitä seuraavana yönä nukuin kunnolla ensimmäistä kertaa moneen viikkoon, mutta siitä on jo viikko ja taas on haavat aukeamassa. Välillä tulee aika playeri-olo, mutta tosiasia on että ei noiden satunnaisten suhteiden funktio ole kuin lievittää aiempien menetyksen tuskaa.

  Valitettavasti en osaa sanoa mistä tietäisit varmasti onko mies kanssasi tosissaan vai ei jos ei hän itse sitä rehellisesti sano. Mikä ehkä auttaa… Jos tapaat miehen josta olet oikeasti kiinnostunut, niin anna ymmärtää heti kättelyssä että olet etsimässä parisuhdetta ja saadaksesi sinulta jotain joutuu tutustumaan sinun pidemmän kaavan kautta. Eli ei suoraan sänkyyn, vaan useamman tapaamisen kautta tutustuminen. Luulen että kohtalainen osa playereistä nostaa siinä vaiheessa kytkintä. Tosin sinun kohdallasi toimii ehkä huonommin kun sinut nähdään ehkä keskimääräistä helpommin jonkinasteisena valloituksena.

  Mutta tsemppiä kuitenkin, älä luovuta. Kyllä niitäkin on jotka oikeasti ovat kiinnostuneita, kunhan keksit miten et tuhlaa aikaasi niihin jotka eivät ole.

  Vastaa
 • 3.10.2016 at 01:25
  Permalink

  Tää ny voi olla tylyä tekstiä, mutta en kirjoita loukatakseni.
  Pintaliitopaikoissa törmää vain pintaliitäjiin, that’s it. Meitä miehiä on moneenkin junaan, tiedän, mutta niin on naisiakin.
  Pitää olla näköä, pitää olla ylläpitäjää, pitää olla vapaa tulemaan ja menemään jne. Arvaahan uudestaan millaisen kuvan itsestäsi annat ulospäin?
  Olet itse imagosi rakentanut. Oletatko oikeasti, että sinua (ja kaltaisiasi ihmisiä) pidetään loppujen lopuksi minään muina kuin halpahintaisina julkisuustyrkkyinä. Aivan sama, vaikka olisit mies. Jos annat ymmärtää olevasi helppo, sinua sellaisena kohdellaan. Julkisuuskuvan mukaan sinua kohdellaan, hyväksy tämä.
  Olenko liian tyly? Ehkä. Olen nyt ollut kymmenen vuotta saman naisen kanssa parisuhteessa. Joskus raskasta tämä elämä. Mutta, en olekaan varakas ja kaunis. En silti ole halpa kopio, vaan aivan älyttömän arvokas. Aito oma itseni. Sietämättömän rasittava itsepäinen ja itsekeskeinen ääliö, joka kuitenkin päivän päättyessä toivottaa hyvää yötä. Aivan tavallinen suomalainen mies.
  Toivon sinulle parempaa ja aidompaa elämää.

  Vastaa
 • 3.10.2016 at 11:25
  Permalink

  Kyllä varmasti on kunnon miehiä, mutta on ehkä hyvä muistaa sekin että naisista löytyy myös yksilöitä jotka ei niinkään mittaa sitä ulkonäköä, jos ajat hyvällä autolla ja sulla on hyvä kello ranteessa niin aika äkkiä näitä ”rakastuneita” naisia sitte tuppaa ilmaantumaan, eli se ulkoinen ratkaisee paljon enemmän kun se mitä pystyis oikeesti tarjoamaan, eli aitoja tunteita:) ne taitaa olla enemmän hukassa kun ne hyvät ihmiset:( eikä tunteista voi laittaa instaan kuvia niinkun mersusta

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *