Faktoja minusta.

Heips!

On tullut pyyntöjä että kertoisin faktoja itsestäni joten tässä faktoja minusta joita jotkut ei tiedä minusta 🙂

1.Olen siivous hullu.

-Vihaan sotkua ylikaiken tai jos tavarat ovat väärässä kohtaan. Asettelen kaikki sisustus tavarat sentilleen omille paikoilleen esim. Siivouksen jälkeen. Jos joku siirtää jonkin tavaran eri kohtaa minun on pakko asettaa se siihen missä se oli. Vaatteeni ja kenkäni ovat aseteltu värettäin,topit,t-paidat,housut jne ovat eri pinkoissa ja värettäin.

2.Rakastan suklaata ja teetä.

-Voisin kirjaimellisesti elää suklaalla ja teellä. Fazerin sininen sulattaa mun sydämen,sen kun saa niin päivä on pelastettu ja kiukku hetket unohdettu (vink vink miehet:D )

3.Huuhtelen lasini kolmesti ennen juomista.

-En tiedä mistä tämä tapa on tullu mutta monta vuotta jo tehnyt tätä.Eli vaikka lasi olisi pesty ja puhtaana kaapissa en voi juoda ennen kuin olen huuhdellut sen juoksevan veden alla. Jossain kohtaa aloin jo laske kuinka monesti huuhtelen ja kolme kertaa yleensä huuhtelen ja sitten olen valmis juomaan.

4.Rakastan olla alasti.

-Monelle tämä ei tule varmaan uutena mutta siis tykkään nukkua alasti ja hillua omassa kämpässä nakuna. Rakastan myös olla kameran edessä alasti. (Ei porno juttuja)

5.Valkoinen sisustus pakkomielle.

-Asuntoni on kokonaa valkoisella sisustettu ja se ei tule koskaan muuttumaan. En voisi ikinä sisustaa mustalla tai millään muulla värillä.Kaveritkin jos pyytävät sisustus apua niin ekat sanat suustani ovat ”valkoinen valkoinen valkoinen”

6.Rakastan tanssimista ja musiikkia.

-Tanssi ja musiikki ovat yksi suuri osa elämääni. En pystyisi kuvittelmaan elämääni ilman näitä kahta asiaa. Tykkään jopa baareissa käydä selvinpäin vaan siksi että pääsen tanssimaan ja kuuntelemaan hyvää musiikkia.

7.Hulluna someen.

-Kiesus jos multa vietäs puhelin tai kone pois 😮 Tulisin varmaan hulluks:facebook,insta ja snapchat vieny mun elämän iha kokonaa 😀

8.Ulkomaalainen.

-Moni on luullu että olen osittain suomalainen mutta en ole. Olen puoliksi latvialainen ja puoliksi ukrainalainen.

xox <3

Faktoja minusta.

4 kommenttia “Faktoja minusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *