Täydellisyys?

received_10154053231792122

Moni nainen miettii onko täydellinen,vastaako hän sitä mitä mediassa näkyy kauniista ihmisestä. Joka päivä jokainen nainen miettii leikkauksia itselleen,täytettä naamaan tai kroppaan. Uusia lisäyksiä sinne tänne kaiken aikaa vain sen takia mitä mediassa näkyy. Lista jatkuisi ja jatkuisi mutta olen aina ollut sitä mieltä että jokainen nainen on kaunis juuri sellaisena kuin on.

Myönnän että itsekin mietin päivittäin näitä asioita katsoessani peiliin. Näen läskiä siellä täällä, pienet huulet, ruma nenä, huono pylly,tissitkään ei miellytä ja pahin vihollinen läskien jälkeen finnit.

Ihanteita mediasta syötetään meille päivittäin; näin laihdutat parhaiten, näin saat läskit piiloo jos et jaksa laihduttaa, näin teet naamastasi nuken näköisen ja kaikki virheet ovat poissa, näillä keinoilla kaikki haluavat sinut, olethan sentään sitten täydellinen.

Nykymaailman ihanteissa fitness on todella paljon esillä. Fitnesskisoja, fitnessblogeja, fitnesskropat ovat niin sanotusti IN tällä hetkellä. Miten elät terveellisesti, miten liikut päivittäin, miten syöt niin saat lihaksia sinne tänne, miten kasvatat itsellesi hervottoman hauiksen tai ison perän.
Tätähän kaikki ihannoivat, täydellistä kroppaa missä ei ole läskiä missään, naama on luonnollisen näköinen ja olet aina ruskettunut kuin juuri olisit ollut kuukauden Thaimaan lämmössä.

Itse treenasin ja olin valmis kisaamaan myös, mutta selkä sanoi itsensä irti. Treenaaminen jäi ja nyt olen mitä olen. Minua ollaan sanottu vaikka miksikä, tietenkin sanat satuttavat mutta en muutu toisten mielipiteiden takia. Olen ylpeä siitä mitä olen, saan syödä mitä haluan, saan tehdä mitä haluan välittämättä siitä onko se sopivaa fitness elämään tai median luomiin ihanteisiin.

Jokainen on täydellinen juuri sellaisena kuin on. On sitten laiha, lihaksikas, pyöreä, finnejä naamassa, pieni pylly, pienet tissit yms. Jos hyväksyt itsesi kelpaat kelle vaan, olet täydellinen omana itsenäsi.

Täydellisyys?

5 kommenttia “Täydellisyys?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *