Uusia juttuja tulossa/Nakuilu

Screenshot_2016-01-10-19-21-20-1-1

Nyt keväällä lähtee käyntiin muutama isompi projekti ja tulen näkymään julkisuudessa taas joltain osin, toivottavasti vain positiivisessa mielessä sillä ”tyhmää bimbon” mainetta en ole hakemassa. Moni varmasti kuvittelee että olen tyrkyllä julkisuuteen mutta asia ei ole niin. Koulun ohella nakuilu kuvaukset jne ovat nii sanotusti rentoutuminen mulle vaikka hölmöltähän se kuulostaa 😀  Ihmisillä on väärä kuva siitä mitä teen ja miksi mutta en jaksa välittää muiden mielipiteistä. Tätä teen ja tätä tuun tekemään nii kauan kun on mahdollista.

Olen todella innoissani tästä keväästä ja odotan paljon näiltä projekteilta. Haluaisin jo paljastaa mitä kaikkea on suunnitteilla pääni menoksi, mutta kohtapuolin nekin selviävät, joten pidetään teitä vielä vähän aikaa jännityksessä 😉
Ystävälläni ja minulla on oma facebook sivusto, jossa voi seurata meidän kahden arkielämää sekä myös periscopea käytämme yhdessä myös.

 

Pus <3

Uusia juttuja tulossa/Nakuilu

12 kommenttia “Uusia juttuja tulossa/Nakuilu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *