Omat nettisivut avattu!

kuva_0097

Moikka ihanat lukijat ja tervetuloa minun kotisivuilleni.

Moni varmaa tunnistaakin minut missikisoista(MissBikini, MissHelsinki), medioista ja tv:stä(Aatami etsii Eevaa). Tässä ekassa blogissani kerron ihan lyhyesti viikonloppu tapahtumia jotka ovat olleet kamerasta kameraan juoksemista. Perjantaina otettiin aivan mahtavan kuvaajan kanssa nude/alusvaate ja arkivaate kuvia Hietsussa. Kelihän oli aivan älyttömän kylmä hillua alasti mutta homma hoidettiin kotiin.Saatiin aikaseksi aivan loistavia kuvia 😉 Pakko myöntää että en edes muista milloin olisin poseerannut kameran edessä vaatteet päällä, aina ollut bikinit tai alusvaatteet jos edes niitäkään 😀

Lauantaina homma jatkui Marika Kiviharjun studiolla jossa otettiin virolaiseen OhMyGossip nettisivua varten vähän haastattelu ja mainoskasvo kuvia.Marika on yksi mun luotto kuvaajista ja suosittelen kaikille käymään hänen studiolla kuvattavaksi-> www.pinupstudio.fi. kaikkea on tarjolla:pinup, polttari, nude , mainoskuvia jne.
Sunnuntai menikin ihan kotona levätessä ja valmistautuminen maantaiseen koulupäivään.

Pahoittelen kirjotustyyliäni ja virheitä. Suomen kirjotus ei ole ihan mun vahvin puoli varsinkin pitkissä teksteissä.

Kommentteja ja kysymyksiä saa laittaa 🙂

Käykäähän tykkäämässä fanisivua facebookissa ja Instragam tiliä: Laine Bruce. En valitettavasti pysty hyväksymää kaveripyyntöjä mutta painakaa seuraa nappia niin näätte arkeani tarkemmin.

Pus <3

Omat nettisivut avattu!

5 kommenttia “Omat nettisivut avattu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *