Aatami etsii Eevaa/Alastomuus

Heips 🙂

Viime aikoina on ollut paljon puhetta alastomuudesta ja Aatami etsii Eevaa ohjelmasta joten päätin itse kommentoida asiaa.

Olen saanut paljon positiivista palautetta alastomuudestani ja sarjasta.Se piristää mieltä kummasti koska jännitin aivan älyttömästi miten ihmiset reagoivat tälläiseen uuteen ohjelmaan jossa oikeesti ollaan ihan alasti ja mitään ei ole sensuroitu.

En kyllä ymmärrä joitain kommentteja ihmisiltä ja varsinkaan joidenkin julkkiksien, koska hekin ovat olleet alastomina lehdissä jne joten miten tälläinen ohjelma saa heidät sanomaan ”Miks nolata itteensä” ”Menee yli mun ymmärryksen” no mutta kaikilla on omat mielipiteet ja en lähde tuomitsee. Itse olen päättänyt lähteä tuohon mukaan ja en TODELLAKAAN kadu mitään. Yksi hienoimmista kokemuksista elämässäni ja en tule koskaan unohtamaan tätä.

Media on paljon kirjoitellut minusta kun olen ollut ohjelmassa mukana ja moni varmasti miettinyt että tyrkyllä vaan mennään julkisuuteen, no korjaus heille jotka luulevat näin: En ole mennyt ohjelmaan mukaan että saisin julkisuutta enemmän! En usko että kukaan oikeesti lähtee johonki ohjelmaan mukaan sillä perjaatteella että saisi julkisuutta enemmän tai ylipäätänsä julkisuutta.

Moni tietääkin että olen aikaisemmin tehnyt kuvaus hommia joissa olen alasti mutta intiimi paikat ovat olleet peitossa ja ovat enemmän glamour tyyliset kuvaukset. Niistä se rohkeus varmaan kasvoikin enemmän lähteä ohjelmaan mukaan ja ylipäätänsä rohkeempiin alaston kuviin->Galleria

Nyt en edes epäröi kun töitä tarjotaan jossa ideana olisi olla todella rohkeesti alasti että menenkö vai en. Älkää nyt sitten käsittäkö että johonki pornoon lähtisin mukaan koska siihen hommaan en ikinä lähde mukaan,rajansa kaikella kuitenkin.

 

Muistakaa mennä seuraamaan minua instagramissa ja Facebookissa :LaineBruce

xox <3

 

 

 

Aatami etsii Eevaa/Alastomuus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *