Sinkkuus hyvä vai huono asia?!

Heips 🙂

Kuulen päivittäin  ”Miksi olet sinkku?””Oot upeen näkönen nainen,kylhä sull pitäs miehiä olla.”No siis ainoa mitä vastaan tähän niin ”En tiedä”.

Maailamssa on monenlaisia miehiä ja suurin osa niistä ketä mä olen tavannut on pelimiehiä tai muuten vaan aivovammasia. Anteeksi mutta se on fakta nykyään miehien tavoite tuntuu olevan vaan päästä pöksyyn ja unohtaa. En yleistä kaikkia miehiä vaan kokemuksesta ja mitä nähnyt kavereille tapahtunut ja siitä huomaan että harvassa enään on kunnollisia miehiä.

Sinkkuus on kivaa joo mutta ei se herkkuakaan ole.Välillä kaipaa sitä jotain siihen viereen kenen kanssa vaan olla,kattoa leffaa,tulla kotiin ja tietää että siellä on joku odottamassa. Ei olisi niin yksinäistä,mutta hyvät puolet yksinäisyydessä on se kun saa vaan olla yksin rankan koulupäivän/työpäivän jälkeen,kukaan ei vikise ”pyykit ei oo pesty,tee ruokaa,siivoo jne”  Tosin rakastan tehdä kaikkia noita asioita 😀 En siedä jos mies koskeekin pyykkeihin tai siivoo,se on naisen homma PISTE.

Olenko nirso miesten suhteen? En todellakaan. Jos mies on luotettava,rehellinen,osaa arvostaa itseään ja muita,jalat maassa jne perus asioita joita jokaisen ihmisen pitäisi omistaa niin olen myyty. Moni luulee että mulle kelpaa vaan kuuma,tumma ja rikas mies….PYH sanon mä jos joku oikeesti haluu tollasen miehen niin ei osaa arvostaa itseään ollenkaan,koska juuri tuollaiset miehet (jotkut) on näitä pelimiehiä.

Näiden herrojen takia en luota miehiin,en osaa enään ottaa vakavasti jos joku sanoo haluavansa jotain vakavaa kanssani tai ei mitään yhen yön juttuja koska se ei vaan pidä paikkansa ja kun ehkä vähänkin uskon tähän niin kappas sama paska tapahtuu taas uudestaan ja uudestaan. Se on harmi ja loukkaavaa loppupelleissä meitä jokaista naista kohtaan jotka kokee tälläisiä tilanteita.

Tälläisiä kohteluita kun saa niin ei uskalla tuntea enään minkäälaisia tunteita ja tässä tulee sitten kylmä ja tunteeton ämmä esille ja myönnän itse olen tälläinen tunne asioissa. Jos löydän jonkun mielenkiintoisen ihmisen ja voisin ehkä kuvitellakkin tuon olevan mulle just se niin ei mee kauaa niin suljen tunteet ja jatkan kun mitään ei olisi tapahtunut tai mitään en olisi edes kuvittellutkaan.

Ehkä joskus ne romanttiset rinsessa söpöily hetket löytyy 🙂

xox<3

Sinkkuus hyvä vai huono asia?!

3 kommenttia “Sinkkuus hyvä vai huono asia?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *