Paljon keskustelua herättänyt ”Bile-Dani”

Mitä tästä nyt vois sanoo.. Olen kuullut juttua että, ennen tää henkilö on ollut mukava ja oikeesti fiksu, mutta nyt on tullut sellanen käsitys et samantien ku pääsee julkisuutee niin kääntää kaiken päälaelleen. Haukkuu kaikkii naisii medias ja kertoo kui paljon on ”kaatanu” naisii. Kuinka jotkut naiset on 6 arvosii ja jotkut 9 arvosii, mutta kukaan nainen ei oo kympin arvosii niin kuin hän on? Miten kukaan voi  määritellä kuka on minkäkin arvoinen? Ei kukaan, ei edes tämä ”täydellinen miespuolinen bilettäjä” Miten hän voi sanoo edes itseään täydelliseksi? Jos hän olisi täydellinen naisten kaataja hän palvoisi ja kunnioittaisi jokaikistä naista täs maanpääl. Mutta ei.. hän haukkuu ja arvostelee kaikkia naisia, on liian pienet rinnat, ei oo tarpeeks pyöree perse tai on mahaa, naama ei mielytä tai mikään muukaan. Kaikki nää mitä hän on sanonut naisista, saa vain sellaisen kuvan että hän ei arvosta tai tykkää kenestä muusta kuin itsestään.Kuten sanoin hän on häpeäksi miesrodulle ja naurettavin otus maanpäällä:D

Paljon on tullut nyt keskustelua mun ja Danin ”sodasta”, en voi kutsua sitä mikskään sodaksi tai miksää muuksaa.. kaikki se mitä oon sanonu on ollu mun mielipide, ja kaikki se mitä oon lukenu on ollut samanlaista mitä itse sanoin, en siis ole yksin mun ajatusten kanssa.Kerroin ne vaan hyvin suoraan ja kaunistelematta,joista en aio vetäytyä tai olla nolona.
Eilen katsoin Hottis sarjan ekan jakson ja mun mielipiteet ei todellakaan tule muuttumaan henkilöä kohtaan..Säälin enimmäkseen ja tunnen myötähäpeää.

xox

Paljon keskustelua herättänyt ”Bile-Dani”

3 kommenttia “Paljon keskustelua herättänyt ”Bile-Dani”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *