Glamour United kurssi 15.11

Olen menossa 15.11 Helsingissä järjestettävään Glamour Unitedin kurssille malliksi , järjestäjinä toimii mun lemppari kuvaaja ja monille muille tutuiksi tullut julkkiskuvaaja Marika Kiviharju ja Krister Löfroth. Kurssi on työpajatyyppinen päivän kestävä pläjäys jossa valokuvauksen harrastajat ja ammattilaiset pääsevät kokeilemaan ja oppimaan glamourkuvausta asiantuntijoiden ohjaamana. Malleina minä ja upea Marianne Kallio.

Hinta 280 euroa (sis.alv)

Ilmoittaudu mukaan: [email protected] tai [email protected]

GUmainospieni

Glamour United kurssi 15.11

Kommentti “Glamour United kurssi 15.11

  • 21.10.2015 at 20:47
    Permalink

    yllätys että taas kerran helsinki.elämää on kuulkaa muuallakin kun kehä kolmosen sisällä 🙁

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *