2015 tiivistettynä :)

Mistä sitä alottais? Vuodesta 2015 on ollut hyviä ja huonoja hetkiä, mutta täällä edelleen olen kohti uudenlaisia haasteita. Elämäni ei ole koskaan ollut helppoa ja sattunut sekä tapahtunut on paljon, kaikesta en ole tyytyväinen, mutta minä olen minä ja en muuksi muutu vaikka kuinka niin joku haluaisi. Olen saanut pettyä monia kertoja uudestaan ja uudestaan sellaisista ihmisistä, joista en koskaan olisi kuvitellut että he satuttaisivat.

Lähdin hiihtolomalla Pariisiin sen aikaisen säädön luokse, tutustumaan Pariisiin ja siihen kulttuuriin sekä mieheen että hänen elämäänsä. Ei mennyt oikein nappiin se reissu ja vähän aikaa sen jälkeen meillä meni välit. Se meni siinä ja yritin unohtaa kaikki ja keskittyy kouluun. Huhtikuussa juhlittiin synttäreitäni ja tälläsenä perfektionistina hepuli iskee aina.Ystäväni oli suunnitellut selkäni takana äitini kanssa minulle ihanan päivän ja minä ku en tykkää yllätyksistä niin meinasin hermostuakin välillä kunnolla ja monta kertaa sanoin, että en lähde mihinkään jos et kerro mitä tapahtuu. Hän vei minut vantaalle Flamingo spahan, jossa meillä oli viiniä ja pientä purtavaa. Ihana ja rentouttava päivä oli vaikka eka hermoilinkin mitä tapahtuu.

Vappuna minua pyydettiin Suomipopille säätytöksi juontamaan säätä alasti. Menin ja hauskaa kyllä oli vaikka vähän jännittikin.Kokemus sekin oli ja rakastan kokeilla uusia asioita.
Kesä!!Oih kaipaan sua nii paljon.Heinäkuun puolella olin ystäväni luona yötä ja kun oltiin herätty aamulla niin katsottiin vähää aikaa toisiamme ja yhtäkkiä tokaistiin lähetäänkö Turkkiin? Siinä katsellessamme lentoja ja ajankohtia päätimme tilata samana päivän liput ja siitä kuukauden päästä istuimme lentokoneessa menossa kohti Antalyaa.Molemmat olivat ansainneet tämän loman kaiken stressin takia.

Kuvauksia on ollut paljon ja tänä syksynä minua jälleen pyydettiin Suomipopille säätytöksi ja menin sinne, mutta se mitä sen jälkeen tapahtu niin en olisi koskaan uskonut. Insta ja facebook alko huutaa ihan samantien, säätyttö uutinen levisi ulkomaille ja viestejä riitti. Sain playboy kuvauksiin kutsun, joka olisi ollut jenkeissä mutta en saanut niin lyhyessä ajassa kerättyä rahaa, jonka takia se homma meni siinä.

Olin viikko sitten Marikan studiolla jälleen kuvauksissa ja käytiin kuvaamassa yläosattomissa presidentinlinnan edessä pikakuvauksia. Paljon muitakin kuvauksia sinä päivänä tehtiin ja aivan mieletön päivä oli. Nyt hain Saksan playboyhin sekä Latvian FHM lehteen.

Koko vuosi on oikeastaan ollut kuvauksia kuvausten perään ja vaikka olisi halunnut keskittyä johonkin muuhunkin niin ei ole ollut mielenkiintoa muuhun kuin kouluun ja kuvauksiin. Mies rintamalla menee edelleen aika heikosti sillä kaksilahkeisia ei mun elämässä tällä hetkellä ole.
Taitanee tämäkin vuosi päättyä sinkkuna 😀

Ihania ja jännittäviä uusia juttuja tulossa vuodelle 2016 ja en malta odottaa että seuraavasta vuodesta voi tehdä vielä mahtavamman mitä tämä vuosi ollut.

Ihanaa joulua ja uuden vuoden odotusta kaikille haneille <3

2015 tiivistettynä 🙂

2 kommenttia “2015 tiivistettynä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *